ESRL Grand Finals

Eerder vandaag nam de finale van de ESRL zomer-split plaats. KV Mechelen Esports nam het op tegen het Benelux team van HEET Esports. Vooraf werd KV Mechelen als grote favoriet gezien aangezien ze in het reguliere seizoen nagenoeg onverslagen op de eerste plek eindigden. HEET moest hun plek naar de finale nog verdienen omdat ze op de derde plaats eindigden. De finale werd gespeeld op Gameforce Nederland op de Jaarbeurs in Utrecht. KV Mechelen toonde aan dat ze de topfavoriet waren door twee keer 4-1 te winnen van HEET en zo de finale te winnen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.

*
*
U mag gebruik maken van deze <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>