Visual Storytelling Toerisme en Recreatiemanagement

Als opdracht voor ons vak Data Lab moesten we enkele presentaties over verschillende verre bestemmingen meevolgen. Ik volgde er 3 doorheen de dag: Malta, Letland en Indonesië. Het doel van de presentaties was om de landen voor te stellen maar ze ook op bepaalde vlakken te beoordelen. Er werden allerlei statistieken gebruikt om de gelijkenissen en de verschillen tussen de inwoners van die landen en België te verduidelijken. Hun opdracht was om de landen door de ogen van iemand die ernaar zou verhuizen te bekijken.

Visual Storytelling Malta

Visual Storytelling Letland

Visual Storytelling Indonesië

Wij moesten voor deze opdracht de online tool Drawify gebruiken, wat ik eigenlijk geen goede optie vond. De opties binnen het softwarepakket zijn veel te beperkt zonder dat je ervoor betaalt.

Eén gedachte over “Visual Storytelling Toerisme en Recreatiemanagement

Geef een reactie

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.

*
*
U mag gebruik maken van deze <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>