IBM inspiratiedag Envizi

We kregen die dag drie sessies van verschillende sprekers over allerlei zaken waar IBM mee bezig is. Hier ga ik focussen op de derde sessie, gegeven door Yves van Seters, reeds 15 jaar actief bij IBM. Sinds vorig jaar werkt hij er als kruispunt tussen universiteiten en IBM zelf. Hij vertelde ons meer over duurzaamheid algemeen en hoe IBM hier mee aan kan helpen bouwen. Envizi is een data management bedrijf dat opgericht is in 2004. In het begin van 2022 werd het bedrijf verworven door IBM in een deal waarbij de prijs niet publiekelijk gedeeld werd. Het doel van de workshop was om ons als jonge ondernemers aan te leren hoe wij het probleem sustainability kunnen aanpakken. We kregen het huidige traject van de aarde te zien, hoe de wereld eruit zou zien moesten we zo doorgaan met ons verbruik. De SDG’s zijn een goed startpunt voor elke ondernemer om te kijken hoe zij aan het klimaat kunnen werken. Hert toont duidelijk aan of je onderneming duurzaam is of niuet en op welke vlakken je nog kan verbeteren. Ik heb zeer veel bijgeleerd tijdens deze sessie en ga er zeker terug bij stilstaan wanneer ik uiteindelijk begin te ondernemen.

Yves Van Seters-him/his | LinkedIn

Geef een reactie

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.

*
*
U mag gebruik maken van deze <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>