Start@K kick-off

We werden verwelkomd door Elise D’haeseleer, coordinator van Start@K. De bedoeling van het evenement was om studenten warm te krijgen voor het idee van ondernemen. Hiervoor waren er 2 panelgesprekken georganiseerd met studenten ondernemers. Het eerste panelgesprek was met Guillaume en Lowie van Knuss en Charles en Kobe van Tropaholic. Ze studeren allemaal nog maar hebben ondertussen al een serieus netwerk opgebouwd door aan hun projecten te werken. Beide projecten staan ook enorm in voor duurzaamheid, wat ik zelf ook heel belangrijk vind. Hierna was er nog een panelgesprek met Jacob van E-mind browser en Lucas van Simply Perfect. Hierop volgde de keynote-spreker Matthias Browaeys. Aan zijn 29 jaar kan je hem nog altijd een jonge ondernemer noemen. Hij richtte in 2016 WinWinner op, een crowdfunding platform. Hij vertelde over de vele obstakels die hij over de jaren heeft moeten doorstaan en hoe hij tot zijn succes vandaag gekomen is. Ik heb geleerd dat crowdfunding een zeer interessante manier kan zijn om investeerders te zoeken. Je laat mensen weten wat je juist wil bereiken met je bedrijf en investeerders die erin geloven beslissen om te investeren.

Volgend artikel

Geef een reactie

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.

*
*
U mag gebruik maken van deze <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>